Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Gravírozás

A gravírozás az ékszer és az ajándéktárgy díszítésének legszebb formája.

A gravírozott szavak örökké élnek. Egy gravírozott fénykép, szó, név vagy monogram az ajándékot személyessé teszi, jelzi, hogy az egyedül az Ön részére készült. Nem csak ékszer vagy  ajándéktárgy lesz, hanem sokkal több, egy személyre szóló, dédelgett szép emlék.

Az ilyen ajándék a megismételhetetlen eseményeket örök emlékké varázsolja, legyen az születésnap, névnap, karácsony, keresztelő, ballagás vagy esküvő.

Az ajándéktárgyak és az ékszerek fénykép és szöveg gravírozását  csak nagy gyakorlattal, hozzáértéssel  és a megfelelő technikai  háttérrel lehet elkészíteni.

A fénykép gravírozás lehetővé teszi, hogy olyan ajándékot készítessen a szívéhez közel álló személyek fényképével, melyet féltve őrzött, kedves tárgyként mindig magával hordhat.

Mi a jó fénykép gravírozás titka?

  • A jó minőségű fénykép gravírozást, magas minőségű, válogatott, fényesre polírozott ajándéktárgyak és ékszerek felületére lehet elkészíteni, amelyeket a webáruházunk biztosít Önnek. (A fénykép gravírozható ajándékokat az alábbi linken találja meg: http://www.gravirozas.eu/fenykep-gravirozas-ajandek )

  • Az igazán élethű fénykép gravírozáshoz szükségünk van egy jó minőségű, közeli, éles képhez, amelyet Önnek kell feltöltenie a rendszerünkbe.

Ezzel a két tényezővel tudjuk garantálni a Megrendelő számára, hogy tökéletes ajándékot készítsünk el.

 

A gravírozás szóra kattintva visszajuthat a főoldalra: http://www.gravirozas.eu/